Εκπαιδευτική επίσκεψη ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στη Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης



Με μεγάλη μας χαρά, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση, που βρίσκεται στην πόλη μας. Η επίσκεψη αυτή υλοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 και αποτελεί μέρος των προσπαθειών μας για συνεχή εκπαίδευση στον τομέα της ψυχικής υγείας.
 Η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης αποτελεί μια πρωτοποριακή και καινοτόμο δομή του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς». Σε ένα εξαιρετικά φιλικό και συνεργατικό περιβάλλον, η έμπειρη διεπιστημονική ομάδα, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της, σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, καθώς και στις οικογένειες τους που είτε έχουν υποστεί το πρώτο ψυχωτικό επεισόδιο είτε υπάρχει υποψία για εμφάνιση ψύχωσης ή άλλων ψυχολογικών προβλημάτων.
 Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου επιστημονικά υπεύθυνη και Παιδοψυχίατρο, Ελένη Δουρίδα Ψυχολόγο, Ιωάννα Μπαλή Κοινωνική Λειτουργό και Μαρία Παπασωτηρίου Διοικητική Υπάλληλο, για τη συνεργασία και την ενημέρωση που μας παρείχαν αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, επιλύοντας τις απορίες μας και τονίζοντας τη σπουδαιότητα της έγκαιρης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των διαταραχών ψυχικής υγείας.

Με εκτίμηση,

Διευθύντρια ΣΑΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης
Γεωργία Α. Μαργιώλου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη