Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν συμμετοχή παραγωγών στην Έκθεση Πελοπόννησος EXPO



Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου στο κτίριο Γ.Ε.Α. Α.Ε., στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. 

Για 5 ημέρες η Πελοπόννησος Expo είναι το επίκεντρο της προβολής της παραγωγικότητας και της δράσης, προωθεί την εμπορική ανάπτυξη, αναδεικνύει τα οφέλη συνεργασίας και αυξάνει τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Προσκαλούμε τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου δηλώνοντας την επωνυμία της επιχείρησης και το είδος του προϊόντος, στο e-mail: astros01@otenet.gr ή στο τηλέφωνο: 2755360101 καθώς και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Καμπουρολιά στο τηλέφωνο: 6979599656.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής.

Επιπλέον, στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς, οι οποίοι συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Ο τουρισμός και ο αγροτουρισμός πιο συγκεκριμένα είναι ένα σημαντικό τμήμα αυτού του προφίλ, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.

Η Πελοπόννησος EXPO, η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 8 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS