2η γιορτή λουλουδιών στα Τρόπαια



Ο Σύλλογος Τροπαιατών μετά από δύσκολο αγώνα σχεδόν 10 ετών κατόρθωσε να περαιώσει σε μεγάλο βαθμό ένα πολιτιστικό έργο και στολίδι για τα Τρόπαια και την περιοχή μας, το υπαίθριο πέτρινο Θέατρο της Κουκούλας.

Σ’ αυτό το Θέατρο την Τρίτη 07-05-2024 έλαβε χώρα η 2η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ (ιδέα της προέδρου Άννας Βούτα) με συμμετοχή μικρών και μεγάλων κάθε ηλικίας, που κατά κοινή ομολογία είχε μεγάλη επιτυχία.

Φτιάξαμε στεφάνια με αμάραντο, χορέψαμε, γευτήκαμε εδέσματα, ήπιαμε ποτά, απολαύσαμε τον ήλιο και την απέραντη θέα.

Ως γνωστόν η επιτυχία κάθε εκδήλωσης οφείλεται στην ποικιλόμορφη προσφορά και συμμετοχή φορέων και ατόμων.

Έτσι θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γορτυνίας για την οικονομική του βοήθεια, τον αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Πάϊκο Αναγνωστόπουλο για το συντονισμό των διαδικασιών της βοήθειας, τον αντιδήμαρχο Τροπαίων Λεωνίδα Συριόπουλο για την αποψίλωση του χώρου, το Σύλλογο ΑΡΙΩΝ ΙΠΠΟΣ για τη διάθεση του χορευτικού παίδων, την Δέσποινα Φράγκου για την ευθύνη του συντονισμού και της παρουσίας του χορευτικού παίδων ΑΡΙΩΝ ΙΠΠΟΣ και τέλος τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τροπαίων Μαρίνο Κατσικερό για τη βοήθεια στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε για τις επαναλαμβανόμενες μεταφορές υλικών από την Αθήνα τον Χρήστο Κ. Κλουκίνα.

Ευχαριστούμε για τις αφίσες της εκδήλωσης την Μαρία Χ. Αντωνοπούλου.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους στη μεταφορά, το στήσιμο των κατασκευών, τον στολισμό του χώρου και την άμεση συμπαράσταση τον Βαγγέλη Αντωνόπουλο, τον Θανάση Κατσικερό, την Πόπη Κάππου, τον Κώστα Συριόπουλο, την Μαρία Γ. Αντωνοπούλου, την Μαρίνα Σταθά, τον Αντώνη Κόττα και τον Βασίλη Γ. Αντωνόπουλο.

Ευχαριστούμε για τις γλυκιές χειροποίητες γεύσεις που ετοίμασαν για τους φιλοξενούμενους στην εκδήλωση την Ελένη Δ. Πετροπούλου, την Γεωργία Σχίζα – Νικολοπούλου, την Μαρία Γ. Αντωνοπούλου, την Ευρυδίκη Κλουκίνα, την Αγγελική Νικητοπούλου, την Πόπη Κάππου, την Μαίρη Μπελέση – Κιντή, την Γεωργία Δ. Νικολοπούλου.

Ευχαριστούμε για τα οινοπνευματώδη τον Γιώργο Δ. Κλουκίνα.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Αντιδήμαρχο Πάϊκο Αναγνωστόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Τσιόγκα και Δημήτριο Στρίκο, τον μπροστάρη των μονοπατιών και φίλο της Κουκούλας και του Συλλόγου Γιάννη Λαγό και τον εκ των γεννητόρων του Θεάτρου Κουκούλας, πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Γιαννόπουλο.

Ευχαριστούμε τον αγαπητό Κώστα Νίτσιο για τις καλλιτεχνικές του φωτογραφίες και τα όμορφα βίντεο. 

Ευχαριστούμε όλους τους παρόντες για την τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους και την οικονομική τους στήριξη προς τον Σύλλογο.

Τέλος ευχαριστούμε την πρόεδρο του Συλλόγου Άννα Βούτα, που σχεδίασε και κατασκεύασε όλα τα εκθέματα της εκδήλωσης καθώς και τον γραμματέα Μαρίνη Πετρόπουλο γενικών καθηκόντων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη