Η Τρίπολη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Συγκέντρωση Νίκης , άνευ προηγουμένου , από τον Γιάννη Σμυρνιώτη.


Συγκινητική , δυναμική , ενθουσιώδης η παρουσία του κόσμου στην προεκλογική κεντρική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη. Οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης είπαν το μεγάλο ΝΑΙ στο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.

 

 Τα τελευταία τριάμισι χρόνια είδαμε την Τρίπολη να αλλάζει. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Τίποτα στην αρχή αυτής της προσπάθειας δεν ήταν εύκολο και δεν μπορούσε να θεωρηθεί αυτονόητο. Όλα έγιναν με στόχους, δουλειά και με πρόγραμμα.

 

 Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια για να αλλάξει ο τόπος μπήκε ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Μπήκε ένας νέος άνθρωπος που είχε γνώση και όραμα. Μπήκε ένας επιστήμονας που ήξερε καλά το πεδίο των έργων αλλά και την τέχνη του αποτελέσματος στην πράξη. Αυτός ο άνθρωπος προχώρησε μπροστά χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Έβαλε πάντα το συμφέρον του Δήμου Τρίπολης πάνω απ΄όλα τα άλλα.

 Προχώρησε μπροστά χωρίς δισταγμούς, χωρίς καθυστερήσεις και κατάφερε να παράξει έργο. Έργο μετρήσιμο και χειροπιαστό. Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη σωστή διάσταση στη συνέπεια των λόγων. Ήταν αυτός που έκανε πράξη τις δεσμεύσεις του.

 Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος πίεζε αφόρητα. Αυτή θητεία ήταν μικρότερη από τις συνηθισμένες. Η γνωστή οικονομική κατάσταση δεν επέτρεπε ολιγωρίες και η απώλεια των ευκαιριών ήταν πολυτέλεια.

 Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον ο Γιάννης Σμυρνιώτης κατάφερε με τις κινήσεις του να αναβαθμίσει την πόλη και να ομορφύνει τα χωριά μας. Στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν πραγματική ανάγκη και απέδειξε ότι ένας Δήμος μπορεί να έχει και κοινωνικό πρόσωπο.

 

 Μετά από τριάμισι χρόνια όλοι  παραδέχτηκαν ότι ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι ο Δήμαρχος των έργων, ο άνθρωπος που εργάζεται με πάθος για τον τόπο του. Είναι ο επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειας που εμπνέει και οδηγεί. Είναι ο αθλητής που μπήκε στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στις καρδιές όλων μας. Σε αυτό το μαραθώνιο που λέγεται αυτοδιοίκηση ο Σμυρνιώτης ήρθε για να μείνει και θα μείνει.

 

Το ΕΡΓΟ στο Δήμο μας έχει όνομα.

Το αποτέλεσμα έχει επώνυμο.

Η Τρίπολη έχει Δήμαρχο.

 

Ο  άνθρωπος που θα οδηγήσει το Δήμο Τρίπολης και τη νέα πενταετία κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά είναι ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Αυτό αποφάσισε η Τρίπολη.

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη