Προεκλογικό μήνυμα.


 
Θεόδωρος  Σταυριανόπουλος
Μαθηματικός - Υπ. Μεταπτυχιακού «Ηθική Φιλοσοφία»
Περιφερειακός Σύμβουλος
Πρόεδρος στο Κ.Ε.Κ. (πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.)
6977020327 - 2721093476
e-mail:  stavr-th@otenet.gr   
ιστοσελίδα: stavrianopoulos.blogspot.gr
Υποψήφιος με την ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Περιφερειάρχης: Πέτρος Τατούλης
 

Προεκλογικό μήνυμα.

Κυρίες και Κύριοι

θεωρώ ότι στη ζωή μας κάποιες στιγμές αισθανθήκαμε την ανάγκη στήριξης κάποιων ανθρώπων που πιστέψαμε ότι μπορούσαν να μας την προσφέρουν.

Κάποιοι από αυτούς το έπραξαν. Κάποιοι άλλοι όχι. Η ζωή προς στιγμή μπορεί να έκανε στάση. Το ταξίδι όμως της ζωής συνεχίστηκε.

Λένε ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Δυστυχώς οι πιο πολλοί που ασχολούνται με αυτήν τη χρησιμοποιούν ως πρωτογενές υλικό για να χτίσουν το συμφέρον τους.

       Συνηθίζω η  άποψή μου να είναι πάντα ξεκάθαρη και ευδιάκριτη αψηφώντας το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Ποτέ δεν φοβήθηκα να εκθέσω δημόσια την άποψή μου για αυτά που συμβαίνουν  γύρω μας.

Δυστυχώς επί σειρά ετών βρήκαμε μπροστά μας την ψεύτικη υπόσχεση του χθες, την υπόσχεση της παρακμής, την υπόσχεση που μας βόλευε, την υπόσχεση που μας πρόδωσε. Δυστυχώς στη χώρα μας πολλοί έχουν πάρει διαζύγιο από την ευθύνη. Θεωρούν την ευθύνη υπόθεση άλλων.

Δηλώνω παρών στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, ζητώ την στήριξή σου και εκτιμώ ότι με συνέπεια θα είμαι χρήσιμος στις προσδοκίες τις δικές σου αλλά και του τόπου μας.

 

Πορεία στο χρόνο …

 Γεννήθηκα στη Βαλύρα και σήμερα ζω στην Καλαμάτα. Υπηρετώ στο 4οΛύκειο Καλαμάτας ως Μαθηματικός. Σύντομα ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην ΗΘΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Είμαι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Γεωργία Μαγκλάρα από το Διαβολίτσι. Έχουμε δυο κόρες την Σάφη Δασκάλα και την Χαρά  4-ετή φοιτήτρια  στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Έχω διατελέσει Δ/ντής στο Λύκειο Μελιγαλά. Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαβρύτων. Πρόεδρος αλλά και μέλος του  Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας επί σειρά ετών. Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθώμης εκλεγμένος 2 φορές. Πρόεδρος, της επιτροπής Πολιτιστικής & Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιθώμης, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ.), του πολιτιστικού Συλλόγου Βαλύρας  «Θάμυρις», του Συλλόγου Βαλυραίων Αθήνας  «Αγία Τριάδα».

Έλαβα μέρος ως σύνεδρος στο 13ο και 14ο  συνέδριο της ΟΛΜΕ και στο 7ο συνέδριο του ΚΕΜΕΤΕ καθώς επίσης έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες θεματικά σεμινάρια.

Υπήρξα μέλος Δ.Σ. του παραρτήματος ΚΕΠΕΨΟ Καλαμάτας καθώς και οικολογικών & εθελοντικών οργανώσεων. Συνεργάστηκα με το Ενεργειακό Κέντρο Πελοποννήσου  ( Ε.Κε.Πε.) και το Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας  ( Ι.Π.Ε.Τ. ).

Έχω εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές με τίτλους «Κλειστές πόρτες…ανοιχτά παράθυρα» και «Αφύλαχτες διαβάσεις…», έχω δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά.

Σήμερα είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχω ορισθεί από το Πε.Συ. Υπεύθυνος στο Κ.Ε.Κ. της Π.Ε. Μεσσηνίας (πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS