Δ. Σωτηρόπουλος: Συμφωνώ πως η χωματερη στο Λεβίδι θα έπρεπε να τελει υπο το καθεστώς της αποκαταστασης

Θα ήθελα να εκφρασω τους λόγους που με ωθησαν να ψηφισω στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο(24.02.15),υπέρ της μεταφοράς των απορριματων στο ΧΑΔΑ Λεβιδίου,ακριβώς επειδή είναι η εκλογική μου περιφέρεια. Καταρχήν,θεωρώ πως η ψήφος μου θα έπρεπε να ήταν είτε θετική είτε αρνητική γιατί μόνο έτσι πιστεύω πως αναλαμβανω την ευθύνη των πράξεων μου.θα ήταν πολύ εύκολο να μεινω ουδετερος,ειτε να μην μιλησω καθόλου,αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τα όποια αρνητικά σχόλια ακολουθήσουν,τα οποία και αυτά θα είναι σεβαστα. Συμφωνώ πως η χωματερη στο Λεβίδι θα έπρεπε να τελει υπο το καθεστώς της αποκαταστασης.

Αντ'αυτου εξακολουθεί να δέχεται τα απορριματα του Λεβιδίου και ομορων περιοχών.Οι κάτοικοι αντιδρούν για τα απορριματα της Τρίπολης,ενώ για τα δικά τους οχι. Όλοι θέλουν να απομακρυνθουν αρκεί να μην πρόκειται να καταλήξουν στον τόπο που βρίσκονται. Πρόκειται για προσωρινό χώρο μεταφοράς και όχι αποθήκευσης,χώρος στον οποίον θα πραγματοποιηθούν έργα υποδομής και ασφάλειας για την οσο δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση του οικοσυστήματος.Δεν γίνεται να ανηκουμε σε εναν Δήμο και να μην τον βοηθουμε προσωρινά οταν ειναι τόσο επιτακτική η μεταφορά των απορριματων για την δημόσια υγεία.Ολοι πρέπει να κάνουμε προσπάθειες υπαναχωρησης.

Και σε οσους θα αναρωτηθουν και προτείνουν να μεταφερθούν τα σκουπίδια στο χωριό απ'οπου καταγομαι,θα τους απαντήσω πως αν υπηρχε ήδη χωματερη εκει,θα με εβρισκε σύμφωνο να πήγαιναν και εκει.

Με εκτίμηση, Δημητριος Π. Σωτηρόπουλος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS