Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του



Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην πλατεία του χωριού μας. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας κ. Προκόπος Δημήτριος, με την συνοδεία ψαλμών του Ιερέα και Εφημέριου του Ναού του χωριού μας, κ. Κουβαβά Κων/νου και του Ιεροψάλτη κ. Τρυφωνόπουλου Ηλία. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Παντελής Π. Τρυφωνόπουλος και πήρε δώρο μια εικόνα της Παναγίας, με την ευχή «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΣ Σ...ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ».
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, καθώς και οι κ.κ.:Κολλίντζας Δημήτριος πρόεδρος Τ. Κ. Βλαχέρνας, Ντόκος Ιωάννης εκπρόσωπος Τ.Δ. Κώμης, Πηνελόπη Αλεξοπούλου ταμίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΜΙΩΤΩΝ «Η ΚΩΜΗ», Παπακώστας Χαράλαμπος πρόεδρος ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΩΤΟΥΣΑΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», Κορδοπάτη Αντωνία πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΑΡΑΙΩΝ, Κορδοπάτη Αγγελική Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου και Τρυφωνόπουλος Ηλίας εκπρόσωπος του χωριού μας.
Χαιρετισμούς απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κουρή Κατερίνα εκ μέρους των κ.κ.: Βλάση Κώστα (Βουλευτή Αρκαδίας Ν.Δ.), Κωνσταντινόπουλου Οδυσσέα (Βουλευτή Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ), Παπαηλιού Γεωργίου (Βουλευτή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση καθώς επίσης την Παναγιώτα Δ. Γκιόκα, για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας, και τους κ.κ.:Αλεξοπούλου Νίκη, Βαρδουνιώτη Δήμητρα, Βαλκάνου Βασιλική του Δημ., Δημητροπούλου Γεωργία του Δ., Δημητροπούλου Γεωργία του Μ., Δημητροπούλου Παναγιώτα, Κορομηλά Κατερίνα, Κουρή Κατερίνα, Πετροπούλου-Νταγιάντη Χαραλαμπία, Βαλκάνο Νικόλαο, Πετρόπουλο Βασίλη, Πετρόπουλο Μάριο και Παρασκευά Γκιόκα, για την προσφορά και τον εθελοντισμό τους.








Και του χρόνου σε όλους!


από fb

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη