Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπομπή «Η οδοντίατρος σου, απαντά» με θέμα «Σαχκαρώδης διαβήτης και κύηση»









Η τρίτη διαδυκτιακή εκπομπή «Η οδοντίατρος σου, απαντά» στο κανάλι «Κάτω απ’ τ’ Αυλάκι» με τίτλο «Σαχκαρώδης διαβήτης και κύηση», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό και τους χορηγούς. 
Η οδοντίατρος Dr. Αγραπίδου Μαρία μίλησε για τον σακχαρώδη διαβήτη στην κύηση και την κατάλληλη διατροφή και πρόληψη για να έχουμε στοματική υγεία. Τα οδοντιατρικά προβλήματα στις γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι πολλά ιδιαίτερα αν παρουσιάζουν και διαβήτη κύησης. Χρειάζεται συνεργασία του οδοντιάτρου με τον γυναικολόγο και συνεχή παρακολούθηση και από τους δύο. Στην Τρίτη εκπομπή ήταν καλεσμένος ο μαιευτήρας κος Καλαμπαλίκης Γεώργιος, ο οποίος εξήγησε την σοβαρότητα του διαβήτη κύησης και τις επιπτώσεις που έχει τόσο στην εγκυμονούσα, όσο και στο έμβρυο.
 Η δημοσιογράφος κα Αμπατζή Βάλια έθεσε στην οδοντίατρο και τον μαιευτήρα κάποιες ερωτήσεις και προσπάθησε να θίξει όλα τα ζητήματα που αφορούν τον διαβήτη κύησης. Η Ηθοποιός - Διαφημίστρια Βίκυ Ντούλια ήταν υπεύθυνη για την μεταφορά των ερωτήσεων από το που ήταν ανυπόμονο και για αυτό οι ερωτήσεις απαντήθηκαν έγκαιρα και με κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε σε επανάληψη την εκπομπή εδώ:



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS